Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

#181 closed defect (invalid)

systemtest doesn't run properly

Reported by: dmisev Owned by: j.yu
Priority: major Milestone: 8.4
Component: systemtest Version: 8.3
Keywords: Cc: arezaeim
Complexity:

Description

Lately I can't run the systemtest:

cd systemtest
make check

gives me a couple of errors like:

Old logfile found, copying it to testcases_fixed/test_memleak/log.save
Test by:test.sh at Sun Jul 22 16:53:33 CEST 2012
memleak test pass
Old logfile found, copying it to testcases_mandatory/test_conversion/log.save
Test by:test.sh at Sun Jul 22 16:53:33 CEST 2012
no GreSet type available
Old logfile found, copying it to testcases_mandatory/test_manipulation/log.old
Test by:test.sh at Sun Jul 22 16:53:33 CEST 2012
no GreSet type available
Test by:test.sh testcases_mandatory/test_select/test_rasql testcases_mandatory/test_select/oracle testcases_mandatory/test_select at Sun Jul 22 16:53:33 CEST 2012
rasql: rasdaman query tool v1.0, rasdaman v8 -- generated on 20.07.2012 18:40:04.
opening database RASBASE at localhost:7001...ok
Executing retrieval query...ok
rasql done.
no GreySet type available, try create_db.sh

when I go to testcases_mandatory/test_select and manually run ./test.sh all seem to work fine though.

Change History (1)

comment:1 Changed 5 years ago by dmisev

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

sorry it was my mistake, I haven't run configure :) All is fine, please disregard this.

Note: See TracTickets for help on using tickets.